Rijdende retraite

Stap uit je dagelijkse ritme en rijd met me mee langs de kust van Europa. Daar waar de zon schijnt, de golven goed zijn en de natuur mooi is. Ervaar wat surfen, mindfulness en yoga voor jou kunnen betekenen.

DAGRITME
De dagen vullen zich als vanzelf en we laten ons leiden door de natuur en worden wakker als de zon opkomt. De intentie is om te shiften van denken naar voelen, van doen naar zijn en van angst naar liefde. Hoe hier invulling aan gegeven wordt is altijd weer anders en afgestemd op jou. We eten gezond en leven simpel. We rijden stukjes of blijven juist hele dagen op een plek. Het geheel bestaat uit een spontane afwisseling van ontspanning, kennisoverdracht en het beoefenen van yoga en mindfulness. De inzichten kunnen gedurende de week geïntegreerd worden met veel humor, chillen, goede gesprekken, surfsessies, wandelingen en bovenal veel niets doen. De zonsondergang of starend in een kampvuurtje is meestal een mooie afsluiter van de dag af.”

VOOR WIE?
Deze trip is voor (jong)volwassenen die veel stress ervaren. Voor mensen die er wél van houden in de natuur te zijn en te bewegen maar daarvoor in het dagelijks leven niet de tijd hebben. Dit is wat voor jou, als je tot rust wilt komen, en inziet dat o.a. natuur, beweging en aandacht daarbij kunnen helpen.  Gezien rust centraal staat tijdens de trip werk ik met één of maximaal twee personen (een koppel). In de camper zijn twee losse bedden. Een éénpersoonsbed en een tweepersoonsbed. Als het te krap wordt of als je hard snurkt, slaap ik in een tentje naast de camper; geen probleem!

13087222_1715031148767380_4451172355411464638_o
AANBOD & PRIJS (incl. btw)
– Mindfulness & yoga
– 3 surflessen van een doorgewinterde surfleraar (10 jaar ervaring), coach en lifeguard
– Instructie en benodigd materiaal bij alle activiteiten
– Betrouwbare en comfortabele camper
– Goed, gezond en vers bereid eten
– Ophalen en brengen van en naar het dichtstbijzijnde vliegveld
– Fijn reisgezelschap die de omgeving kent
– Cultuur op snuiven & plezier maken

1 persoon | 6 nachten € 1000 | 13 nachten € 1800
2 personen | 6 nachten € 1750 | 13 nachten € 2500

Overleg over de bijdrage van het retraite is mogelijk.

OP REIS

De route staat nog niet helemaal vast. Het kaartje hieronder geeft een goed beeld van de ‘geplande’ route. Afhankelijk van de boekingen zal ik op sommige plekken langer of korter verblijven.

Pour qoi pas!? Bretagne bevalt me zo enorm dat ik heb besloten september en oktober terug te gaan! Ga je mee? Check hieronder het kaartje voor de data, boek je ticket op Nantes niet te laat en stap in voor een weekje all-in surftrip of retraite.

CONTACT
Heb je interesse? Schrijf een korte motivatie waarin je aangeeft waarom je graag met mij mee op pad wil.

Kijk voor de laatste updates en last minute deals op mijn Facebook of Instagram.