Samenwerking

Sinds kort werk ik samen met Stichting Klimkoord.logo klimkoord Een non-profit organisatie die zich richt op alle personen die (een vorm van) autisme en/of AD(H)D hebben, hun familie, gezin, vrienden en kennissen als ook hulpverleners, ambulant begeleiders, leerkrachten en gerelateerde therapeuten.

Als jijzelf of je kind een persoonsgebonden budget hebt kun je ervoor kiezen direct contact met mij of Stichting Klimkoord op te nemen. Zij bieden je ook hulp bij het aanvragen van een PGB.

 

Voor Spirit4ylogoou coach ik leerlingen in het laatste jaar van het vmbo en mbo leerlingen die starten met hun opleiding.

Het coachingsproject MBO4YOU van Spirit4you loopt sinds 2012 en wordt gefinancierd door de Gemeente Den Haag. Met de coaching wordt er geprobeerd om kwetsbare leerlingen voor het onderwijs te behouden. Vanuit vmbo-scholen kunnen leerlingen die in het laatste halfjaar van het vmbo zitten worden aangemeld voor MBO4YOU. De begeleiding loopt door t/m het hele eerste jaar op het mbo.

 

 

dreams logo

Dreams Surfschool van Paul en Suzanne in Ter Heijde steunt mijn visie en werkzaamheden. Als ik op pad ga om te surfen of te suppen in het Westland doe ik dat bij Dreams en leen ik bij hen materialen. Ze hebben werkelijk bijna al het toffe (buiten)speelgoed wat je maar kunt bedenken.

 

 

logo surfles.nl Surfschool Surfles.nl van Hans is jaren tijdens het zomerseizoen mijn tweede thuis geweest. Als ik in de omgeving van Den Haag op pad ga om te surfen of suppen doe ik dat daar.