Overnachting

Stap in en rij voor een overnachting met me mee in de camper. Een minivakantie niet te ver van huis maar wel helemaal weg van thuis, even simpel leven. In de natuur kunnen we gaan wandelen, klimmen, hiken, surfen, skateboarden, kanoën, of vliegeren. Ik neem voldoende spelletjes voor binnen- en buiten mee en zorg voor lekker eten. In ontspanning kan er ruimte ontstaan voor reflectie en zelfonderzoek. Tijdens de reis help je mij met koken, afwassen, opruimen, muziekjes opzetten en de kaart lezen. Op die manier zorgen we er samen voor dat het netjes blijft!

IMG_7240

VOOR WIE?
Een dag(deel) tripje is uitermate geschikt voor eigenlijk iedereen! Pubers, jongvolwassenen én volwassenen (evt. met hun partners) die door wat voor omstandigheden dan ook veel stress ervaren en / of met een vorm van ADHD, hoogsensitiviteit.

AANBOD & PRIJS (ex. btw)
– Minivakantie (één etmaal) niet te ver van huis. We starten rond 18:00 tot de volgende dag 12:00.
– Een op een, met zijn tweeën of met z’n drieën.
– Actief in de natuur: klimmen, surfen, skateboarden, kanoën, vliegeren, wandelen.
– Natuurlijk is er ook ruimte voor kennismaking met medititatie, reflectie en zelfonderzoek.

€250 voor één tot twee personen en €275 voor drie personen.

Tip! Dagtripjes en overnachtingen kunnen worden vergoed uit het persoonsgebonden budget (PGB). Heb je vragen of wil je weten hoe je kind hiervoor in aanmerking komt, neem dan contact op met Stichting Klimkoord.

13115326_10207703631122756_1128173923_n

CONTACT
Heb je interesse? Neem contact met me op voor uw vragen of om af te spreken waar ik je kan oppikken. Vergeet niet je voorkeursdata op het formulier aan te geven.