Dag(deel)trip

Ben je toe aan een opfrisser of een break in de dagelijkse ratrace? Stap dan bij mij in de camper voor een dagtripje ‘op pad met Jord’. We gaan op pad de natuur in met aandacht voor jou en alles wat zich in het moment laat zien. D.m.v. heldere uitleg en simpele oefeningen waarin we bewust en gefocust bewegen kan je bekend worden met het idee van meditatie en open communicatie. Zo krijg je de kans om te kijken naar automatismen en overtuigingen die jij je ‘eigen’ hebt gemaakt en je misschien totaal niet dienen. We bekijken samen wat er in je beweegt en wat nou eigenlijk écht waar is van het verhaal over jezelf, anderen en je huidige levenssituatie. Door hier over uit te wisselen leer je kwetsbaar en open te zijn bij wat er is en de waarheid te omarmen vanuit jou eigen enige echte kracht en macht, je liefdevolle aanwezigheid. 

Een koud kunstje, al is het verhaal vaak heel sterk en lijkt het net echt, jij bent sterker en dat bewijs je, aan het einde van de dag op pad aan jezelf in de zee! Ik begeleid je in een kennismaking met de verfrissende werking van koud water. Ja echt, we plonzen de zee in en ervaren hoe sterk we echt zijn en hoe mooi het leven is als de verhalen even stilvallen, door heel eenvoudig, in het moment te zijn met de sensatie van het koude water op je huid. Met een warme kom soep ronden we de trip af en kijken we terug op de dag en delen we onze ervaringen.

VOOR WIE?
Deze dagdeel tripjes bied ik aan, één op één, of met een select groepje (maximaal met twee personen) en is geschikt voor een ieder die behoefte heeft aan rust, ruimte, helderheid, reflectie en vertrouwen. Bijvoorbeeld wanneer je in een spannende situatie zit in je leven zoals burn-out, een switch van werk of relatie crisis met alle twijfels en gevoelens die gepaard gaan met veranderingen.

Pubers, jongvolwassenen én volwassenen (evt. met hun partners) die een vorm van   AutismeADHD. Voor de laatste doelgroep maak ik met de ouders of begeleiders een afgestemd programma veelal in samenwerking met Stichting Klimkoord 

AANBOD & PRIJS (ex. btw)
– Surfen
– Stand up paddling (SUP)
– Kanoën en vissen
– Skateboarden
– Klimmen*
– Mountainbiken*
– Vliegeren
– Snowboarden*

Dagdeel| 3,5 uur | €100
Volledige dag (incl. lunch) |ca. 5 uur | €150
Terugkomsessies | 1 uur | €50
Op pad met Jord pakket | één volledige dag, één dagdeel en twee terugkom sessies | €300

*De activiteiten met een sterretje zijn ‘vanaf’ brengen extra kosten met zich mee i.v.m. entree of extra materiaal kosten.

Ik haal je graag op met mijn camper en breng je na afloop weer naar je werk, school of huis! Interesse? Geef het aan!

Tip 1! Als je een sessie wilt met een partner of een maatje mag die gratis mee!
Tip 2! De dag(deel)trip kan vergoed worden uit het persoonsgebonden budget (PGB). Heb je vragen of wil je weten hoe je kind hiervoor in aanmerking komt? Neem dan contact op met Stichting Klimkoord.

CONTACT
Heb je interesse? Neem contact met me op voor vragen of om af te spreken waar ik je kan oppikken. Vergeet niet je voorkeursdata op het formulier aan te geven.